Кошницата е празна!
 • Български
 • English
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

Вентилатори

Филтрирай по категория

Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
..
613,70лв.
Specifications Voltage 220-240V Oper..
1 831,21лв.
..
1 667,47лв.
..
549,49лв.
Specifications Light source SMD LED 15W 3000K1200Lm ..
1 727,24лв.
Light source SMD LED 15W 3000K1200Lm Included Yes ..
1 727,24лв.
..
518,62лв.
..
1 456,82лв.
IP 20 Voltage 220-240V Operati..
284,99лв.
..
32,35лв.
..
181,02лв.
..
212,63лв.
..
45,69лв.
..
43,96лв.
..
45,69лв.
..
49,39лв.
Вентилатори

В Европа нашата гама вентилатори са еталон. Ние предлагаме екологична, многообразна и висококачествена гама на българския потребител от лидера за вентилатори за Европа.

Всяка година излиза нов каталог с вентилатори на FARO BARCELONA с уникални над 100 модела. Разнообразни не само в размерите, броя на перките, цветовете, възможността за дистанционно управление, нови енергоспестяващи мотори, избор от 3 до 6 скорости, реверсивна функция, помагаща за целогодишното вентилатора, но също и като акцент и декоративен елемент с отличаващи стилове, като започнем от модернистично-авангарден, през модели за външно ползване или тези, които са комбинирани с осветление, преминем през островно-тропическия, екзотичен стил,  хвърлим поглед върху създаващите настроение детски вентилатори в красиви и свежи цветове и завършим с консервативен и класически стил.

Красив и полезен интериорен аксесоар, който съчетава съвременен дизайн с класически форми и изключителна функционалност – това е визията на FARO BARCELONA.

ПРЕДИМСТВА НА ВЕНТИЛАТОРА:

 • ИКОНИМИЧЕН – с изключително нисък разход на електро-енергия, нашите вентилатори консумират ток, колкото една обикновена лампа, а в някой случай дори по-малко. Над 50 пъти може да достигне разликата на консумираната енергия сравнена, например с разхода на климатик.
 • ИЗГОДНА ЦЕНА – Богато разнообразие на модели, визия и цени. Застъпени са ниският ценови сегмент, така и средния както и високият ценови сегмент. При това има и различни варианти на управление на вентилатора и неговите скорости и лампи (за моделите с включено осветление) – Дистанционно управление, стенен регулатор или ръчно управление.
 • ДЕКОРАТИВЕН И ЕСТЕТИЧЕСКИ ЕЛЕМЕНТ – Широка гама, различни по визия, дизайн и стил, можете да изберете най-подходящия вентилатор за вашия дом, тераса, градина, заведение, хотел, офис и др.
 •  БЕЗ ПОДДРЪЖКА – на практика вентилатора не изисква никаква поддръжка – периодично почистване е достатъчно, за да работи безотказно и да Ви служи години наред. Също така липсват и елементи, филтри и консумативи,  при които е необходимо да има подмяна.
 • БЕЗШУМЕН – вентилаторите, които ние Ви предлагаме са изработени по нови технологии, в тях са вложени нови материали и са подходящи да бъдат поставени дори  в спалнята и помещения за отдих.
 • УНИКАЛНА ГАРАНЦИЯ – в допълнение на 2 годишната гаранция върху вентилатора, Фаро Барселона застава зад качеството на своя продукт с 15 години гаранция мотора!
 • ЕКОЛОГИЧЕН – това, което прави вентилаторите екологичен продукт е ниският разход на електро-енергия, използването на енергоефективни светлоизточници при моделите с осветление. Даваме своя принос в борбата с глобалното затопляне, чрез отсъствието на вредни емисии и консумативи, замърсяващи околната среда.
 • ЛЕСЕН ЗА МОНТАЖ – всички вентилатори са проектирани така, че да бъдат лесни и удобни за монтаж. EasyClick е нова система, която позволява да се монтира дори с едно просто движение.
 • УПОТРЕБА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА – Как можете да намалите сметките си за отопление и да използвате максимално затоплянето на помещението? -  Чрез реверсивната функция, с която са снабдени всички модели вентилатори. Само с натискане на един бутон се променя посоката на въртене на перките, което спомага издигналия се топъл въздух към горната част на помещението да бъде върнат от вентилатора надолу. Посредством това, се изравнява температурата в помещението и може да се постигнат от 10 до 40% икономия, вариращи според източника на топлина и квадратурата на даденото помещение.
 •  БЕЗВРЕДЕН  - при вентилаторите не се получава температурната амплитуда или т.н. „температурен шок“ за човешкия организъм. Усещането за прохлада идва от изпаряването на влагата от кожата, чрез движението на въздуха, а не чрез промяна на температурата в помещението. Това е решение както за детската стая, така за офиси, а е и единственото решение за охлаждане на отворени пространства – например  за тераси и заведения с навес.
 • НЯКОЛКО ФУНКЦИИ В ЕДНО – част от моделите съчетават два уреда в едно – осветление и вентилатор. Всички модели са снабдени с реверсивна функция, която спомага за намаляването на разходите на електроенергия и топлоенергия.
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...