ФАРОЛЛА Проджектс предлага модерни, високоефективни решения в осветлението за своите клиенти от 2010г.

Нашият стремеж е да предоставим необходимия комфорт чрез усещането за уют, стил и светлина. Нашата цел е да бъдем полезни на клиентите ни с устойчивите и с грижа за природата естетически решения. Предлагайки функционални, модерни, с високо качество, но и достъпни продукти се стремим да отговорим на нeобходимостта на всички от светлина и въздух.

Благодарение на изключително високото качество, конкурентите цени, кратките срокове на доставка, коректността и професионализма на решенията ФАРОЛЛА Проджектс ЕООД може да се отбележи със своето отлични темпове на развитие – от 2010 година до момента с над 1000 изпълнени обекта, повече от 700 клиенти, най-добрите фирми, топ-дизайнери и архитекти и диструбутори в осветлението избраха ФАРОЛЛА Проджектс.

Реализирани проекти

Екипът на ФАРОЛЛА Проджектс е винаги насреща, за да бъдем максимално полезни с професионални съвети и информация , ние предлагаме цялостни решения на своите клиенти. При нас винаги ще бъдете посрещнати с внимание и ще се опитаме да осъществим идеите и желанията Ви, да помогнем Вашият дом, офис, хотел или градина да бъдат по-светли, по-ефективни и по- уютни.

ФАРОЛЛА Проджектс предлага изключително широка продуктова гама , която покрива всички направления в осветлението – интериорно, декоративно, техническо, индустриално и външно осветление. Ние сме абсолютен лидер за България в асортимента и качеството на предлаганите интериорните вентилатори, като текущо предлагаме над 100 модела. Всички артикули, които предлагаме са сертифицирани по EC, ENEC и други стандарти и отговарят на всички нормативни изисквания и уредби на Европейския Съюз.

През май 2010 г. ФАРОЛЛА Проджектс ЕООД подписва договор за ексклузивно представителство за България с испанската марка за осветление и вентилатори FARO Barcelona. През 2013 година, ФАРОЛЛА Проджектс разширява палитрата от предлаганите продукти, като става официален дистрибутор на италианската марка TEC-MAR , a през 2016 година започна сътрудничеството си със испанския концерн TROLL-LUXIONA като оторизиран дистрибутор . Други марки които ФАРОЛЛА Проджектс предлага в България са Electron, Fabas Luce, Ferroluce, Graypants, Panzeri, Cordon, Intra Lighting и други.

  • ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ – интериорни решения с отличаваща се визия подходящи за дома, хотели, обществени помещения, офиси и др. Голяма част от каталога ни са в серии с отличаващ се дизайн, благодарение на сътрудничеството на FARO с водещи испански и европейски дизайнери и другите реномирани европейски производители. Интериорните ни модели включват- висящи осветителни тела, аплици, лампиони ,плафони, осветителни тела за вграждане и осветление за бани. Всички продукти са с високоефективни LED, или съвместими с LED консумативи.
  • ВЪНШНО ОСВЕТЛЕНИЕ – външно осветление – фасадно, алейно, ниско и високо парково, с висока степен на влаго и прахозащитеност от IP44 до IP68 . Произведени от най-висококачествени материали готови да посрещнат екстремните атмосферни условия. Съчетаващи енергоефективност чрез LED технология, и уникален дизайн в сътрудничество с най-добрите испански и други европейски дизайнери.
  • ВЕНТИЛАТОРИ– таванни вентилатори – модели със и без осветление, съчетаващи в себе си модерни технологии,  икономичност, разнообразен дизайн и лесен монтаж. Голяма част от предлаганите модели са със дистанционно управление, реверсивна функция (летен и зимен режим), различни размери според помещението, някои модели са с IP44 (влагоустойчивост) .
  • ТЕХНИЧЕСКО И ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛЕНИЕ – професионална гама от LED осветление, представена от луни за вграждане , за директен монтаж, прожектори за тоководеща шина, офисни тела, с голямо разнообразие на светлинните показатели – различна мощност , цветна температура, ъгли на разсейване, цветопредаване – подходящо за офиси и административни сгради, експозиционни части, молове, обществени пространства, модерни жилища и други. Най-високо качество на LED компоненти и електроника.
  • СВЕТЛОИЗТОЧНИЦИ – висококачествени  LED светлинни източници от различни стандарти с клас А++ и  високи параметри на ефективност и живот.

 

ФАРОЛЛА – СВЕТЛИНА И ВЪЗДУХ ЗА ВСИЧКИ