ФАРОЛЛА е ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА FARO Barcelona за БЪЛГАРИЯ от 2010 г.

От Барселона за целия свят.

Faro Barcelona е основана през 1945. Започнахме нашето пътешествие с производството на настолни лампи и постепенно се специализирахме и в други бизнеси. Успешно оптимизираме как да произведем при най-високи стандарти вече повече от 60 години.

Нашите решения достигат до над 90 страни по целия свят. Философията ни е да бъдем максимално близки до клиентите ни, давайки им възможността да се радват на нашите творения и убеждавайки ги в страстта с която ги правим. Ние сме екип от запалени ентусиасти и професионалисти в областта си. Страстта с която правим всичко е това което ни характеризира, защото ние наистина обичаме работата си в нашата фирма. Ние сме едно страхотно семейство.

Резултатът е цялостно и глобално предлагане в различни направления:

https://faro.es/en/

Дизайн за щастие.

Предметите които ни заобикалят трябва да ни помагат живота ни да е по-изпълнен и по-щастлив. Именно това ние целим с всяко наше творение. Ние създаваме дизайн на предметите мислейки за  щастието и комфорта на хората, които се докосват до тях. Дизайна е много повече от привлекателна и приятна естетика. Нашият дизайн говори за добруването, енергията, ангажирането, респекта и осъзнаването. Нашият тим вярва в дизайна, който е достъпен за всички. Постигането на тези предизвикателства ни прави изключително щастливи.

Правим го лесно за Вас

Нашето желание е да станем Вашия спътник във всичките ви проекти, затова сме фокусирани върху създаването на дизайн, който е не само естетичен, но и функционален, достъпен , но и с високо качество. Работим за да станем любимата Ви марка. Имаме всичко което търсите.

Може да са запознаете с марката FARO Barcelona при ФАРОЛЛА на адрес- София на ул. Рикардо Вакарини 10Б.