КАК ДА НАПРАВИТЕ ПРОХЛАДЕН ДОМЪТ ВИ ПО ЕВТИН, ЗДРАВОСЛОВЕН И ДЕКОРАТИВЕН НАЧИН

С идването на топлото време и повишаването на температурите, домовете започват да се затоплят постепенно. Евтин, здравословен и декоративен начин да запазите домът си прохладен е чрез таванен вентилатор.

Още от 1882 година, когато е създаден първият вентилатор за таван, индустрията е продължила д а се развива и подобрява. Такъв е и случая с Faro Barcelona, компания с над 60-годишен опит в производството на вентилатори, чийто опит се е превърнал в еталон не само за дизайн, но и за качеството на материалите и най-новите технологии: LED и тихи механизми. В момента ние използваме различни стилове, видове и размери, за да можем да задоволим дори и най-взискателния клиент.

Таванният вентилатор: евтино решение

таванен вентилаторВентилаторите предоставят усещане за приятно и свежо чувство по много евтин начин. Вентилатор, работещ на средна скорост, консумира около 20-30W, което значи спестяване на ток от порядъка на 20 до 50 ПЪТИ в сравнение със стандартен климатик.

Плюсовете на вентилаторите за таван не свършват само със спестяванията в домакинството, а също така и с опазването на околната среда, тъй като те са много по-екологични в сравнение с климатиците.

Таванният вентилатор: здравословно решение

Вентилаторите за таван охлаждат стаята без да изсушават въздуха, като по този начин не могат да бъдат засегнати очите и гърлото, както и да бъдат предизвикани настинки, защото въздушните струи не са студени. Свежият полъх е причинен от въздушния бриз от въртенето на перките, създавайки спад в температурата от около 8 градуса.

Таванният вентилатор: декоративно решение

вентилатор за таванКакто вече споменахме, през 1882 година Philip Diehl изобретява първият електрически вентилатор и от тогава сегментът вентилатори се развива до там, че се появяват дизайнерски решения, които пасват на всеки интериор и екстериор.

В днешно време вентилаторите могат да бъдат намерени в различни цветове, размери и в разнообразни дизайни и стилове (класически, ретро, модерни, детски, екзотични, за външно ползване…)

Вентилаторът за таван може да придаде индивидуалност на стаята, в която е монтиран, като част от декорацията. Също така ако модела е с вградено осветление, той ще играе тройна роля: да охлажда, да осветява и да декорира.

Тук можете да видите и пълната ни гама от таванни вентилатори. Насладете им се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *