Кошницата е празна!
  • Български
  • English
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

За Фаролла

Фаролла ООДФАРОЛЛА ООД започва дейността си през 2010 година, предлагайки на своите клиенти решения в осветлението. Ние сме директен вносител на разнообразни, висококачествени осветителни тела, интериорни вентилатори и светлоизточници. През май 2010 г. ФАРОЛЛА ООД става ексклузивен представител за България на испанския концерн за осветление и декоративни вентилатори FARO GROUP и на марките FARO BARCELONA и DRESSLIGHT. През 2013 година, ФАРОЛЛА разшири палитрата от предлаганите продукти, като стана официалният дистрибутор и на италианската марка TEC-MAR.

Философията на ФАРОЛЛА е в търсенето на директен контакт със своите клиенти - архитекти, интериорни дизайнери, проектантски студия, строителни фирми, частни и обществени клиенти и др.

Нашият стремеж е постоянното развитие, предлагайки съвременни функционални продукти и естетически решения, нашата цел е да бъдем полезни на нашите клиенти, като отговорим на техните изисквания и търсене, предлагайки отличаващи се, енергоефективни и модерни решения в осветлението.

ФАРОЛЛА предлага изключително широка продуктова гама от над 4000 позиции, която покрива всички направления в осветлението – интериорно, декоративно, техническо, индустриално и външно осветление, както и ексклузивно дизайнерско и поръчково осветление. Ние сме абсолютен лидер за България в асортимента и качеството на интериорните окачени вентилатори, като предлагаме над 150 модела. Продуктите, които предлагаме са сертифицирани по EC и ENEC стандарти и отговарят на всички нормативни изисквания и уредби на Европейския Съюз.

Шест са основните каталози, в които нашите партньори от FARO BARCELONA влагат своя над 50 годишен опит:

HOME – интериорни решения с отличаваща се визия подходящи за дома, хотели, обществени помещения и др. Голяма част от каталога са в серии с идентичен дизайн, предлагайки висящи осветителни тела, аплици, лампиони и плафони. Прочути испански дизайнери са създали уникалния облик на осветлението от FARO BARCELONA.

OUTDOOR – външно осветление – фасадно, алейно, ниско и високо парково, с висока степен на влаго и прахозащитеност от IP 33 до IP68 . Произведени от най-висококачествени материали готови да посрещнат дори и най- екстремни атмосферни условия. Съчетаващи енергоефективност с голям брой LED и други решения, и уникален дизайн в сътрудничество с най-добрите испански дизайнери.

FAN – декоративни интериорни вентилатори – модели със и без осветление, съчетаващи в себе си модерни технологии,  икономичност, разнообразен дизайн и лесен монтаж. Високото качество е подплатено с гаранция от 15 години върху моторите.

PRO – професионална гама осветление, представена от луни за вграждане и за директен монтаж, прожектори за тоководеща шина, осветители тип камбана и окачени офисни луминесцентни тела, с голямо разнообразие на светлоизточници - подходящо за офиси и административни сгради, експозиционни части, молове, складови, търговски и индустриални пространства и други.

BULBS - енергоспестяващи, LED, декоративни, еко-халогенни, халогенни, луминесцентни светлинни източници от най-различни стандарти с клас А и много високи параметри на ефективност и живот.

DressLightDRESSLIGHT - С цел да бъде по-близо до своите приятели - клиенти, дизайнери и архитекти, през септември 2011 година ФАРОЛЛА откри единственият за България и втори в Европа шоу-рум на марката DRESSLIGHT. В него можете да усетите красотата и изяществото на дизайнерските серии на топ-дизайнерите на Испания -Антонио Миро, Манел Юска, Пепе Лаудет, Студио Рибауди, Томас Берсунсес и др. Ще бъдете впечатлени,както от ръчно изработените осветителни тела с ексклузивни текстили и материи, така и от изработените от маестро Гарути от духано Пирекс стъкло, съчетание в уникални форми на модерното и на старинната ръчна изработка. Концепцията на ФАРОЛЛА е клиента не само да се убеди в атрактивността и качеството на изработката на осветлението, което предлагаме, но и да стане част от процеса на създаване, давайки му възможността да избира форми, размери, материи и текстили на поръчковите модели.

ФАРОЛЛА успешно развива партньорството си с италианският производител на осветителни тела с над 20 годишна история - TEC-MAR. Приоритет на тази марка е LED осветлението - изключително разнообразие на офисно, техническо и индустриално осветление, различни видове осветление за вграждане в растерни и окачени тавани, LED прожектори с уникални показатели, изцяло произведени в Италия. Тази марка съчетава качествени продукти и атрактивна цена. Освен LED предлага и голямо разнообразие от луминисцентно, еко-халогенно и халогенно осветление, както и най-новите индукционни технологии.

Екипът на „ФАРОЛЛА“ ООД е винаги насреща, за да бъдем максимално полезни с информация и професионални съвети – ние не просто предлагаме осветление – ние предлагаме цялостни решения на своите клиенти. При нас винаги ще бъдете посрещнати с внимание и ще се опитаме да видим през вашите очи идеите и желанията, които имате, за да помогнем Вашият интериор, офис или градина да бъдат по-светли и уютни.

Благодарение на изключително високото качество, конкурентите цени, кратките срокове на доставка, коректността и професионалните съвети и решения фирма „ФАРОЛЛА“ ООД може да се отбележи със своето добри темпове на развитие - над 300 изпълнени обекта, повече от 150 фирми –партньори, сред които най-добрите строителни фирми, топ-дизайнери и архитекти, както и наши колеги по осветлението избраха ФАРОЛЛА.

Някой от тях можете да видите тук.

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...