Кошницата е празна!
  • Български
  • English
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

Дизайнерско осветление

Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Modern wall lamp made from steel with a textile shade. Bulb(s) 2 X E27 15W not included. Desi..
191,39лв.
Modern wall lamp made from steel with a textile shade. Bulb(s) 2 X E27 15W not included. Desi..
191,39лв.
Modern pendant made from steel with a textile shade. Bulb(s) 1 X E27 100W not included. Desig..
368,96лв.
Modern pendant made from steel with a textile shade. Bulb(s) 1 X E27 100W not included. Desig..
368,96лв.
Light up your home with this modern floor lamp made from steel with a textile shade. Bul..
799,16лв.
..
160,52лв.
..
160,52лв.
..
113,60лв.
..
113,60лв.
..
390,20лв.
..
390,20лв.
..
264,25лв.
..
264,25лв.
..
162,99лв.
..
162,99лв.
..
82,73лв.
Дизайнерско осветление

DressLight Barcelona. Един уникален бранд на Faro Group, създаден от идеята за дизайнерско поръчково осветление, което смело среща дизайна на осветителното тяло с визията създадена от най-взискателните клиенти. Фаролла ООД е ексклузивният представител на марките DressLight и Faro Barcelona.

Магията на DressLight се крие в елегантността, качеството и изисканият стил, който е съчетан с добро обслужване и дългогодишен опит. Марката, отделяща специално внимание на всеки свой проект.

Продуктите могат да бъдат разделени в две направления : серията „Limited Edition“ – ръчно направени осветителни тела със собствени имена, създадени по модели и идея на световно известни дизайнери, и серията „Поръчково осветление“, които съчетават различни варианти на форма, плат, размер окачване, светлоизточници.

Дизайнерите, с които работим са 3PATAS Studio, Antonio Miro, Eduardo Garutti, Tomas Bersunses и Manel Luska, творци с впечатляващи проекти и уникални идеи, които са и част от проектите на DRESSlight.

Неповторими творения за хора със стил:

Впечатляващия краен продукт е резултат от работата на млад, мотивиран и динамичен екип. Една от най-важните ценности за нас е майсторското изпълнение. Произведени в Испания, всички осветителни тела са създадени с внимание към всеки детайл. Чрез процес на ръчна изработка ние проектираме и създаваме осветителни тела, различни и сами по себе си уникални.

Платовете, които използваме са луксозни, висококачествени текстилни материи, които използват най-известните дизайнери в модата. Осветлението, което предлагаме следва най-новите тенденции и отговаря на стила на всичките страни, с които работим.

Нашите ценности са причината за високите ни постижения в обслужването и в създаването на нашите продукти. Те могат да бъдат просто дефинирани: майсторска изработка в Испания, съчетана с благородни материали.

Материалите, които използваме:

Всяко осветително тяло произведено от нас е ръчно изработено, като в него са вложени висококачествени материали като Пирекс боросиликатно стъкло, коприна, масивна дървесина, фибро стъкло.

Произведени в Испания:

С грижа към всеки детайл, всички наши творения са произведени в Испания.

Изработени от майстори:

Резултат от майсторската изработка и опита на майстори-занаятчии, отдадени на работата си, всяко осветително тяло е изработено ръчно от техните грижовни ръце, следвайки дълъг и специфичен процес.

Осветление по поръчка:

Дизайнерският и продуктов екип на DressLight се състои от професионалисти с опит в производството на осветление над 50 години. Също така, разполагаме с екип от сътрудници, специализирани в хилядолетните традиции като кожарството, металообработката, духането на стъкло, и висшата мода. Способността да се адаптираме към проекти със специални изисквания ни дава възможност да предлагаме гъвкави и изцяло персонализирани услуги.

В единствения на Балканите шоу-рум на испанската марка също така можете сами да създадете дизайна на вашето осветително тяло - избирайки цветовете, формите, материалите и довършителните детайли. На Ваше разположение са специално селектирани ръчно изработени платове използвани от редица световно известни модни дизайнери. Нежна коприна, памук, деликатен тюл, лен, тафта, кадифе и сатен, обшити с пайети, мъниста, бродирани с изящни цветя и украсени с оригинални мотиви в богата гама от цветове. Това е всичко необходимо, за да пресъздадете идеите от въображението си и да изразите себе си.

Фаролла ООД представя избрани бутикови осветителни тела, изработени от уникални платове и духано стъкло Pyrex, в шоу-рума си на следния адрес. Заповядайте!

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...